top of page

Hejhej! 

Jag är en ambitiös, noggrann och nyfiken mångsysslare med mer än tio års erfarenhet i kommunikations- och reklambranschen.

 

Förenklat uttryckt så jobbar jag fram grafiskt innehåll för webb och tryck. Men min roll förändras ständigt beroende på vad uppdragen behöver. 

Framförallt så har jag arbetat med grafisk form och original för alla typer av trycksaker, webbdesign, UX-design, illustrationer, formgivning för event/mässor och inredning.

 

Jag har även mångårig erfarenhet som projekt- och produktionsledare av stora namngivningsprojekt, invecklade webbprojekt och att skapa visuella identiteter.

 

Jag drivs av att ta ansvar och ha en överblick så att helheten blir rätt, samtidigt som varje detalj måste falla på plats. Det kan vara en behaglig hovereffekt på en länk, en perfekt färgbalans eller en originell formlösning. Stil är tidlöst, formatet är här och nu.

​​

Men framförallt är det viktigt för mig att du blir nöjd, att vi har högt i tak och öppen dialog så att samarbetet blir förtroligt och ärligt. På det viset blir resultatet det bästa möjliga och vi får en hållbar och långsiktig relation.  

Hoppas vi hörs!

bottom of page